İçeriğe geç

Axa Sigorta Doğumu Karşılıyor Mu

Axa tamamlayıcı sağlık sigortası doğumu karşılar mı?

AXA tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar? AXA tamamlayıcı sağlık sigortası yatarak tedavi, ayakta tedavi, doğum ve salgın hastalıkları kapsar.

Hangi sigorta doğumu karşılıyor?

Özel sağlık sigortası hamileliği kapsıyor mu? Şu anda sigortalı olan anne adayları mevcut özel sağlık sigortalarının veya ek sağlık sigortalarının kapsamını kontrol etmelidir. Hamilelik veya doğum için sigorta kapsamı varsa, özel sağlık sigortası hamileliği karşılayacaktır.

Axa sigorta neleri karşılıyor?

AXA özel sağlık sigortası kapsamında alacağınız hizmetler; yatarak tedavi, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, küçük operasyonlar, yatış sonrası fizyoterapi, evde bakım, tıbbi yardımlar, trafik kazası sonrası diş tedavisi, kontrol mamografisi ve KKD, hava ambulansı, yapay uzuv masrafları, bireysel.

Özel sağlık sigortasında doğum ücretsiz mi?

Evet, doğum teminatlı sağlık sigortası kapsamında doğum masraflarınız karşılanmaktadır. Doğum teminatlı sağlık sigortası kapsamında; rutin doğum öncesi kontrolleriniz, gebelik analizleriniz ve muayeneleriniz, gebelik komplikasyonlarınız, normal doğumlarınız, sezaryen doğumlarınız ve oda masraflarınız karşılanmaktadır.

Doğum teminatı kaç TL?

Hamilelikte doğum sigortası fiyatları; 42.000 TL ile 125.000 TL arasında değişmektedir. Doğum sigortasına (analık korumalı sağlık sigortası) katkı payı; 65 ile 15.000 TL arasındadır.

AXA tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

Axa tamamlayıcı sağlık sigortasının sigorta kapsamı genellikle ayakta tedavi ve yatarak tedavileri kapsar. Yatarak tedavi sigorta kapsamı cerrahi ve dahili yatışlar, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz ve küçük prosedürler gibi hastaneye yatmayı gerektiren vakaların maliyetlerini kapsar.

Tamamlayıcı sağlık sigortası doğumdan ne kadar önce yapılmalı?

Doğum ve gebelik kontrolleri için sigorta teminatının aktif hale gelebilmesi için, sigorta başlangıcından itibaren 12 ay sonra gebeliğin başlamış olması gerekmektedir. 12 aylık bekleme süresi dolmadan başlayan gebeliklerde Ak Sigorta muayene ve doğum masraflarını karşılamaz.

Özel hastanede doğum ücreti ne kadar?

İstenen ücret, kurumun SGK anlaşması olup olmamasına ve sunduğu imkânlara göre değişiyor ancak ortalama bir değer verecek olursak 2024 yılında özel hastanelerde doğum fiyatı 5.000 TL ile 75.000 TL arasında değişiyor.

Doğum paketi ne kadar 2024?

Doğum paketi fiyatları paketin içeriğine, paketi sunan kuruma ve hastaneye göre değişiklik göstermektedir. 2024 yılı için Ankara’da normal doğum paketleri 10.000 ile 20.000 TL arasında, sezaryen doğum paketleri ise 15.000 ile 30.000 TL arasındadır.

Axa Sigorta ameliyatı karşılıyor mu?

Yatarak tedavi kapsamı cerrahi ve tıbbi hastane yatışı, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, küçük prosedürler ve koroner anjiyografi maliyetlerini içerir. Standart tek kişilik oda, yemekler ve bir refakatçinin maliyeti bu garanti kapsamındadır.

Axa Sigorta sağlam mı?

AXA 7 YILDIR DÜNYANIN EN İYİ SİGORTA MARKASI AXA, 2015 yılında Interbrand tarafından dünyanın en iyi sigorta markası seçildi.

Axa Sigorta hangi bankaya ait?

ZİRAAT BANKASI A.Ş.

Özel sigorta kadın doğumu karşılıyor mu?

Evet, sezaryen doğum masrafları sağlık sigorta şirketleri tarafından karşılanır. Özel sağlık sigortasının doğum sigortası kapsamında, sezaryen doğum masrafları seçtiğiniz sigorta şirketinin belirlediği maksimum limite kadar karşılanır. Tamamlayıcı sağlık sigortasında ise sezaryen doğum masrafları %100 ve limitsiz karşılanır.

Doğum için hangi sigorta?

Sağlık sigortasının bir parçası olan doğum sigortası; hamile anneler ve gebelik planlayan aileler için ideal bir teminattır. Ancak bu teminatın özel sağlık sigortasına (ÖSS) veya tamamlayıcı sağlık sigortasına (TSS) ek teminat olduğunu belirtmek isteriz.

Hamile kalmadan kaç ay önce sigorta?

Doğum sigortası için bekleme süresi; Bu, hamileliğinizden ne kadar önce sigorta yaptırmaya başlamanız gerektiğini söyler. Başka bir deyişle, sigortanın başlangıcından itibaren hamile kalmamanız gereken zaman dilimine “doğum sigortası için bekleme süresi” denir. Doğum sigortası için bekleme süreleri 5 ila 12 ay arasında değişir.

Tamamlayıcı sigorta doğumu kapsar mı?

Doğum sigortası hem normal doğumları hem de sezaryen doğumları kapsar. Ancak burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey şudur: Doğum sırasında tercih edeceğiniz anestezi türü budur.

Yeni doğan bebeğe tamamlayıcı sağlık sigortası yapılır mı?

TSS kapsamında yenidoğan sigortası yoktur. Bu, doğum sigortası yaptıran bir annenin, bebeğin ilk birkaç gününde tıbbi bakım sağlayan yenidoğan sigortasından yararlanamayacağı anlamına gelir. Doğum sonrası prosedürlerin çoğu sigortalı tarafından karşılanmalıdır.

Doğum teminatı 12 ay bekleme süresi nedir?

Başka bir deyişle, sigortanın başlangıcından itibaren hamile kalmamanız gereken zaman dilimine “doğum teminatı için bekleme süresi” denir. Doğum sigortası için bekleme süreleri 5 ila 12 ay arasında değişir. Sigorta şirketinin belirlediği bekleme süresinden sonra, hamilelik ve doğum masraflarınız sigorta şirketi tarafından karşılanır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsamaz?

Tamamlayıcı sağlık sigortasının karşılamadığı durumlar şunlardır: Gözlük ve kontakt lens, tüp bebek tedavisi, doğum, diş tedavisi, acil servis hizmetleri, ilaç masrafları, psikolojik bakım, beslenme uzmanları ve koruyucu sağlık muayeneleri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir